Πρόγραμμα εξετάσεων Τεχνικών Επαγγελμάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

14241700222031267939

Έγινε γνωστό από την Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι από τις 2 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή έως τις 10 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Θεσσαλίας στην Λάρισα και στην αίθουσα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Τμήματος Μηχανολογίας καθώς και στα αντίστοιχα εργαστήριά του θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις (Θεωρητικού - Πρακτικού μέρους) για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών των δραστηριοτήτων:

α) Τεχνικών καύσης υγρών και αερίων καυσίμων. (Αρχιτεχνίτων – Εγκαταστατών καύσης – εγκαταστατών καύσης του άρθρου 9 παρ. 7(στ) ΠΔ 114/2012)

β) τεχνικών υδραυλικών εγκαταστάσεων (Αρχιτεχνίτων – Εργοδηγών)

γ) Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (μόνο Θεωρητικό Μέρος)

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στα εξεταστικά τμήματα θα πρέπει να έχουν και το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας

Το εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Τμ. Μηχανολογίας στην σχολή ΣΤΕΦ, είσοδος από την πόρτα ανάμεσα στα κτίρια Μηχανολογίας και Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε., δεύτερη πόρτα αριστερά στον διάδρομο. (επισυνάπτεται σχετικός χάρτης).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …