Σε διαθεσιμότητα εργαζόμενος για κλοπή ρεύματος και νερού

26--6-thumb-large

52χρονος αστυνομικός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση ρεύματος και νερού, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, μετά από έρευνα που διενήργησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία σχημάτισε σε βάρος του η  δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος είχε παρέμβει στους μετρητές της εταιρείας Διαχείρισης Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) και της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας (Ε.Υ.Δ.Α.Π.) στην οικία του, με αποτέλεσμα να προβαίνει συστηματικά σε κλοπή ρεύματος και νερού.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες να προσδιοριστεί το ύψος της παράνομης υδροληψίας και της ρευματοκλοπής.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έκδοση εντόκων γραμματίων του Δημοσίου - Περιορισμένη άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων

Παρά την αβεβαιότητα που προκαλεί η κλιμακούμενη κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επακόλουθες αρνητικές …