9 μουσικούς ζητά ο Δήμος Αριστοτέλη

child-taking-music-lessons

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (09) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δημοτικού Ωδείου του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αριστοτέλη, που εδρεύει στην Ιερισσό Χαλκιδικής, ανακοινώνει η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

Πρόκειται για:

  • 1 TΕ μουσικός με ειδικότητα στη Σχολή Νυκτών Οργάνων (κιθάρα)
  • 1 TΕ μουσικός με ειδικότητα στη Σχολή Εγχόρδων (Βιολί)
  • 1 ΤΕ μουσικός με ειδικότητα στη Σχολή Πληκτροφόρων Οργάνων (Πιάνο)
  • 1 ΔΕ μουσικός με ειδικότητα στη Σχολή Παραδοσιακών και Λαϊκών Οργάνων (Μπουζούκι)
  • 1 ΤΕ μουσικός στη Σχολή πνευστών οργάνων με ειδικότητα στο Σαξόφωνο
  • 1 ΤΕ μουσικός στη Σχολή Πληκτροφόρων Οργάνων ( Πιάνο- Αρμόνιο- Συνοδεία )
  • 1 ΤΕ μουσικός με ειδικότητα στη Σχολή βυζαντινής μουσικής
  • 1 ΔΕ μουσικός στη Σχολή σύγχρονου τμήματος με ειδικότητα στα κρουστά (Ντραμς)
  • 1 ΤΕ μουσικός με ειδικότητα στη Σχολή μονωδίας (κλασικό και σύγχρονο τραγούδι)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, Τ.Κ 63 075, απευθύνοντας την στην Γραμματεία, (τηλ. επικοινωνίας: 2377021130, εργάσιμες ημέρες και ώρες υπ’ όψιν κ. Μπλε Σουλτάνας.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …