Καθηγητές Ιταλικών και Γερμανικών για τις εξετάσεις στην Ελληνική Αστυνομία

33
Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της Ελληνικής Αστυνομίας με έγγραφο της ζητά από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής για την εξέταση των μαθημάτων της ιταλικής και της γερμανικής γλώσσας στις εξετάσεις για την προαγωγή αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων καθηγητές Ιταλικής και Γερμανικής Φιλολογίας.
«Εξετάσεις για την προαγωγή αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων, για κάλυψη υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων, έτους 2015».
1. Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο ρυθμίζει τη διαδικασία των προαγωγικών και εισιτηρίων εξετάσεων των αστυνομικών, συγκροτούνται εξεταστικές επιτροπές οι οποίες αποτελούνται από τακτικά και αναπληρωματικά μέλη, για την κατάρτιση των θεμάτων στα μαθήματα που διαγωνίζονται οι υποψήφιοι και τη βαθμολόγηση τους. Προς τούτο, ορίζονται καθηγητές των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας (αξιωματικοί ή ιδιώτες) και σε περίπτωση αδυναμίας συγκρότησης τέτοιων επιτροπών για την εξέταση των ξένων γλωσσών, οι εν λόγω επιτροπές συγκροτούνται από καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.
2. Κατόπιν των ανωτέρω, λόγω μη ύπαρξης, στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας καθηγητών για την εξέταση των μαθημάτων της ιταλικής και της γερμανικής γλώσσας, παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε τις απαιτούμενες ενέργειες και μας γνωρίσετε δέκα (10), κατά περίπτωση, ονόματα καθηγητών, που διδάσκουν τα εν λόγω αντικείμενα, οι οποίοι να είναι διορισμένοι (μόνιμοι η αναπληρωτές) στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, προκειμένου να επιλέξουμε έξι (6) εξ' αυτών, αντίστοιχα [τρεις (3) τακτικούς και τρεις (3) αναπληρωματικούς.
Οι εν λόγω καθηγητές θα απασχοληθούν στις εν θέματι εξετάσεις, που θα διεξαχθούν στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας (Λεωφ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές Αττικής, Τ.Κ. 13671 - τηλ. 210-2424310, 210-2424312, fax 210-2402476, e-mail: tmspoudon.met@astynomia.gr) Σημειώνεται ότι, οι εξετάσεις για τα εν λόγω μαθήματα θα διενεργηθούν τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκρέκας στον ΣΚΑΪ: Μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος από το νέο έτος

Σημαντική μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος, όλων των πολιτών, από το νέο έτος προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος …