Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ χειμερινού εξαμήνου 2015

iek-dimosio
Ανακοινώνονται σήμερα τα αποτελέσματα για τις εγγραφές στα Δημόσια ΙΕΚ και οι λίστες με τα ονοματεπώνυμα των επιτυχόντων.
Οι αιτήσεις για το χειμερινό εξάμηνο 2015 έχουν κλείσει από τις 21 Σεπτεμβρίου Συγκεκριμένα μέσα στην ημέρα η Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων θα αναρτήσει σήμερα τα αποτελέσματα για τα δημόσια ΙΕΚ και το χειμαρινό εξάμηνο 2015
Σύμφωνα με την ενημέρωση τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ όπως και οι οδηγίες για τις έγγραφες των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα http://www.gsae.edu.gr/el/
Τις οδηγίες για τις εγγραφές θα τις βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο την ίδια μέρα Οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων και τη διαχείριση των επιλαχόντων https://www.dropbox.com/s/odyf5zb0na6ft5z/EGGRAFES_ODIGIES.doc?dl=0 με την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Οι καταχωρημένες ηλεκτρονικές αιτήσεις μοριοδοτούνται αυτόματα.
Οι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν ενημερώνονται ατομικά ή τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …