Η εφορεία αρχαιοτήτων Χίου θα προσλάβει 4 άτομα

images
Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «'Εργα Αρχαιολογίας για το Τμήμα Α' (από Χ.Θ. 0+000 έως Χ.Θ. 0+750) του δρόμου παράκαμψης της πόλης» του έργου «Δρόμος για την παράκαμψη της πόλης Χίου από Χ.Θ. 0+000 έως Χ.Θ. 0+750», για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέρα της 31ης -12-2015.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου στη διεύθυνση: Θεοπόμπου 7 - Χίος Τ.Κ. 82100, υπ' όψιν κ. Παντελή Γιαννακάκη (τηλ. επικοινωνίας: (22710) 44238, 44738, 44650) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στον διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας. (Υποβολή αιτήσεων από 29- 09- 2015 έως και 05-10- 2015).
Ο κλειστός φάκελος θα φέρει εξωτερικά τα στοιχεία του κάθε υποψηφίου (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση) καθώς και τα στοιχεία της ανακοίνωσης για την οποία υποβάλλουν αίτηση (αριθμός πρωτοκόλλου ανακοίνωσης 3190/23-09-2015). Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού.
Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Ο υποψήφιος μαζί με την αίτησή του πρέπει να υποβάλει υποχρεωτικά:
α) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών του και των βαθμολογούμενων τίτλων του, συγκεκριμένα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.
β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
γ) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …