Πωλητής για την εταιρεία "TRAFFIC OIL"

TRAFFIC

Η “TRAFFIC OIL” δημιουργήθηκε το 1973 στο 20ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς . Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των χημικών και λιπαντικών αυτοκινήτων όπως και στο σαπούνι χεριών και στο απιονισμένο νερό . Έχει πλούσια παράδοση και εμπειρία στον τομέα αυτό για περισσότερο από 30 έτη.  εταιρία διαθέτει πλήρες εξοπλισμένο συσκευαστήριο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ,άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και έναν στόλο φορτηγών που απαρτίζουν το δίκτυο διανομής μέσω του οποίου τα προϊόντα παραδίδονται χωρίς καθυστερήσεις την ώρα που επιθυμούν οι πελάτες της .
Ο σύγχρονος εξοπλισμός παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα της ανάγκες των πελατών της. Τα προϊόντα της εταιρίας διατίθενται σε πάνω από 4000 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα & Εξωτερικό και η ποιότητα τους εγγυάται με τακτικό έλεγχο από χημεία πιστοποιημένα από το χημείο του κράτους. Η φροντίδα αυτή οδήγησε την εταιρεία στη πιστοποίηση της ποιότητας των λιπαντικών. ον Ιούνιο του 2000 η TRAFFIC OIL, από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο των λιπαντικών, απέκτησε το πιστοποιητικό EN ISO 9002 και σε λίγο χρονικό διάστημα απέκτησε και το πιστοποιητικό EN ISO 9001.
Η "TRAFFIC OIL" αναζητεί:
- Πωλητή για πλήρη και μόνιμη εργασία με έδρα την πόλη της Ξάνθης ή της Κομοτηνής και περιοχή δραστηριοποίησης τις πόλεις: Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.
Προσόντα Υποψηφίου:
- Πτυχίο Δευτεροβάθμιας, Μεταδευτεροβάθμιας ή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
- Προηγούμενη εμπειρία στις πωλήσεις τουλάχιστον 1 έτος
- Ηλικίας μέχρι 50 ετών
- Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες.
Η εταιρεία παρέχει εκπαίδευση.
Αποστολή βιογραφικού: info@trafficoil.gr (link sends e-mail)
Ιστοσελίδα: http://www.trafficoil.gr/profil.aspx

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για την επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες Με νέο …