Δίμηνη παράταση δουλειάς των εργαζομένων των Κοινωνικών δομών Πάτρας

koinoniko_pantopoleio_

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη με το γραφείο της Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανούς Φωτίου, ο Δήμαρχος ζήτησε να διασφαλιστούν οι 21 εργαζόμενοι που απασχολούνται στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας (συσσίτια, τράπεζα τροφίμων, ιματιοθήκη) πρόγραμμα το οποίο λήγει στις 4 Οκτώβρη.

Ο Δήμαρχος έλαβε τη διαβεβαίωση πως το πρόγραμμα θα παραταθεί για 2 μήνες. Οι δομές έπειτα θα αξιολογηθούν και όσοι εργάζονται σε δομές που δε θα συνεχιστούν θα μεταφερθούν σε άλλες.

Να θυμίσουμε ότι έγκαιρα με έγγραφό του ο Δήμος, στις 20 Φεβρουαρίου 2015, είχε ζητήσει να ενταχθούν αυτοί οι εργαζόμενοι στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου και να δοθούν οι αναγκαίες πιστώσεις. Το αίτημα αυτό έχει απορριφθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διότι είναι αντίθετο  στους μνημονιακούς νόμους που απαγορεύουν τις προσλήψεις αναγκαίου προσωπικού.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στην Ρόδο

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Ρόδο μεγέθους 4.4 Ρίχτερ με επίκεντρο νοτιοανατολικά της Λίνδου   Γεωδυναμικό …