ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα αλληλεγγύης στο Περιστέρι

unnamed15

Για 3η συνεχή χρονιά διοργανώνει δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και Δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες, των οποίων οι γονείς είναι άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, χαμηλόμισθοι, η Εργατική λέσχη Περιστερίου.

Η Εργατική Λέσχη Περιστερίου θα παραμείνει ανοιχτή τη Δευτέρα 28.09 και την Τετάρτη 30.09 από τις 5 το απόγευμα και μέχρι τις 7 και το Σάββατο 3.10 από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι για δηλώσεις συμμετοχής μαθητών, δασκάλων και καθηγητών στα Δωρεάν Μαθήματα Αλληλεγγύης!

Παράλληλα, καλεί τα σωματεία, τους συλλόγους γονέων και τους μαζικούς φορείς της πόλης στην από κοινού οργάνωση της ταξικής αλληλεγγύης επιδιώκοντας να δημιουργήσουμε ένα άλλο παράδειγμα ζωής και αγώνα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Bόρεια Μακεδονία: Μεγάλο προβάδισμα της υποψήφιας του VMRO- DPMNE στις εκλογές

Ο δεύτερος γύρος, στον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συμμετάσχουν η 70χρονη Γκορντάνα …