Εκτός δημοσίου με υπουργική απόφαση οι επίορκοι

ipalliloi_astheneis_aftodioikisi-620x320

Την ώρα που εκατοντάδες επίορκοι επέστρεψαν στη θέση τους εκμεταλλευόμενοι τις διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου, το υπουργείο Εσωτερικών σπεύδει να «κλείσει το παράθυρο» σε όσους εξ αυτών δεν έχουν ήδη αναλάβει ξανά τα καθήκοντά τους παρά τα βαριά πειθαρχικά αδικήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μαζί με τον υπουργό Εργασίας, Γ.Κατρούγκαλο, επεξεργάζονται σχέδιο που θα «παγώσει» την επιστροφή των επίορκων για δύο μήνες μέχρι δηλαδή να επανεξεταστούν οι υποθέσεις τους κατά προτεραιότητα.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με όσους έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους, καθώς δεν αποκλείεται να απομακρυνθούν μέχρι να υπάρξει τελική απόφαση από τα πειθαρχικά συμβούλια.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …