Οι εργαζόμενοι που είχαν γίνει επιχειρηματίες "σωματεμπορίας"

via_emporio_gynaikon

Σήμερα αποφασίζεται αν θα προφυλακιστούν τρεις δημοτικοί υπαλληλοι της Κέρκυρας, που δεν τους αρκούσαν τα δεδουλευμένα τους και είχαν "ανοίξει" τις δουλειές τους, σε υπόθεση σωματεμπορίας μαζί με ακόμα 9 άτομα, με δράση που είχε εξαπλωθεί και εκτός των Ελληνικών συνόρων, φτάνοντας στην Ουγγαρία, στη Βουλγαρία και άλλες βαλκανικές χώρες..

Κατηγορούνται για παράνομη έκδοση αδείας καταστήματος, πλαστογραφία και χρηματισμό.

Ήδη δύο Κερκυραίοι επαγγελματίες που είχαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μπαρ, και ένας αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής που φέρεται ότι εμπλέκεται ποικιλοτρόπως στο μεγάλο κύκλωμα της σωματεμπορίας, προφυλακίστηκαν.

Στην πολυεκαντοντασέλιδη δικογραφία που έχει συνταχθεί, στο κύκλωμα φέρεται να συμμετέχουν 25 άτομα, εκ των οποίων κάποιοι είναι οι πυρήνες των εγκληματικών δράσεων που εξελίσσονταν στο νησί της Κέρκυρας, χωρίς να υπάρχει ένας και μόνος «βαρόνος» που να ελέγχει το πολυδαίδαλο κύκλωμα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …