Προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

κατάλογος

Την Παρασκευή το αργότερο πρόκειται ο ΟΑΕΔ, να αναρτήσει τα προσωρινά αποτελέσματα για τα ονόματα επιτυγχόντων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, με βάση τις δηλώσεις της διοικήτριας του Οργανισμού Μαρίας Καραμεσίνη.
Επίσης έκανε γνωστό ότι πλέον μπορούν οι επιτυχόντες της προηγούμενης πρόσκλησης του ΟΑΕΔ των 2.417 προσλήψεων στα υπουργεία Τουρισμού και Πολιτισμού, να προσέρχονται στα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ προκειμένου να παραλάβουν το παραπεμπτικό τους για να ξεκινήσουν να εργάζονται, ενώ προέβη και στην ανακοίνωση ενός νέου προγράμματος του Οργανισμού, για την ενίσχυσης της ρευστότητας και αύξηση της απασχόλησης στις επιχειρήσεις και της επιχορήγησης επιχειρήσεων που δημιούργησαν θέσεις εργασίας προσλαμβάνοντα ανέργους από 1-1-2015 έως 31-8-2015».
Στο πρόγραμμα αυτό θα μπορούν να εντάσσονται και πρώην άνεργοι που άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους το 2014 ή το 2015 και βρίσκονταν ακόμη σε λειτουργία τις 31-8-2015.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …