Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στον ΟΑΕΔ, από τους ΟΤΑ

syndikato_ota_attikis-620x320

Για τις 14:30 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί η μαζική παράσταση στη διοίκηση του ΟΑΕΔ, στα γραφεία του ΟΑΕΔ Εθνικής Αντιστάσεως 8 στον Άλιμο, από τα μέλη του Συνδικάτου των ΟΤΑ Αττικής και των επιτροπών των 5μήνων στους Δήμους, που αντιδρούν για τη μη εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, όπως αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση:

 «Να απαιτήσουμε να σταματήσει ο εμπαιγμός, να εφαρμοστεί η εργατική νομοθεσία στο σύνολο της. Οι συνάδελφοι 5μηνίτες δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας.

Κάνουμε ένα ακόμα βήμα στον αγώνα μας, καλούμαστε να δώσουμε απάντηση και στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ που παρά τις δεσμεύσεις του υπουργείου εξακολουθεί να κωφεύει θεωρώντας τους συναδέλφους 5μηνίτες ωφελούμενους και όχι εργαζόμενους με αποτέλεσμα να τους στερεί και τα υπόλοιπα δικαιώματα».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …