Από 20 Φεβρουαρίου έως τέλη Φεβρουαρίου οι 5 δόσεις του ΕΝΦΙΑ, μέσω Taxisnet

index
6,1 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, για τους οποίους δεν προβλέπεται έκπτωση σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής του ΕΝΦΙΑ, θα αποσταλούν τα ειδοποιητήρια, τα οποία είναι ακριβώς τα ίδια με το 2014, που υπήρχε η υπόσχεση της κατάργησης του ΕΝΦΙΑ, που θα παραμείνει σε ισχύ και το 2016. Το καινούργιο είναι πως από τις 20 Οκτωβρίου, για να εισπράξει φέτος το υπουργείο Οικονομικών 2,65 δισ. ευρώ, με τις εκτιμήσεις για το συνολικό ύψος των φόρων για τα ακίνητα που θα βεβαιωθούν, να ανέρχονται σε 3,2-3,3 δισ. ευρώ, οι ταυτότητες οφειλής για τον ΕΝΦΙΑ του 2015, θα αναρτηθούν στο Taxisnet και θα πρέπει να πληρωθούν μέσα σε δέκα μέρες από την παραλαβή τους.
Επίσης οι 6 δόσεις από πέρυσι έγιναν πέντε φέτος, άρα μεγαλύτερο το κάθε ποσό που θα καταβληθεί, έως και τέλη Φεβρουαρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …