5 ;άτομα υπό πρόσληψη στο Δήμο Πύλου–Νέστορος

proslipsis

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ» με τον Διακριτικό τίτλο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» αποφάσισε την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων , ως εξής :

α) τρia (3) άτομα ειδικότητας ΠΕ Νηπιαγωγών ελλείψει αυτών ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων ελλείψει αυτών ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων και

β) ένα (1) άτομο ΔΕ Μάγειρα/ισσας και γ) ένα (1) άτομο ΥΕ Καθαρίστρια , με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου η διάρκεια της οποίας δεν υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες , σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 206 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (Ν. 3584/2007) και της περ. ιε της παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 3812/2009.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …