5 θέσεις εργασίας μουσικών στο Δήμο Καβάλας

mousikes_skines_2012-600_231297_2Z1F33-620x320
Aνακοίνωση για την πρόσληψη ωρομίσθιου καλλιτεχνικού προσωπικού και συγκεκριμένα πέντε (5) Χοροδιδασκάλων ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ, εκ των οποίων ο ένας θα εξασκεί παράλληλα τα καθήκοντα του καλλιτεχνικού Διευθυντή, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη Δημοτική Ερασιτεχνική Σχολή Χορού Καβάλας.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ
Οι υποψήφιοι υπάλληλοι πρέπει να έχουν τα προσόντα του διορισμού τόσο κατά τον χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων όσο και κατά τον χρόνο του διορισμού. Το ανώτατο όριο της ηλικίας διορισμού, όπου υπάρχει, πρέπει να συντρέχει κατά το πρώτο, σύμφωνα με τα ανωτέρω, χρονικό σημείο (προθεσμία υποβολής αιτήσεων).
I. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ
1. Δεν απαιτείται ως προσόν επιλογής η απόδειξη κατοχής της ελληνικής ιθαγένειας, υπό τους περιορισμούς βεβαίως του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν.2431/1996, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος θα είναι σε θέση να συνεννοείται και να επικοινωνεί στην ελληνική γλώσσα. Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο.
2. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 65ο.
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της αντίστοιχης θέσης που επιλέγουν. Η έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων δεν εμποδίζει το διορισμό, εφόσον ο υπάλληλος, με την κατάλληλη και δικαιολογημένη τεχνική υποστήριξη, μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα της αντίστοιχης θέσης. Ειδικές διατάξεις για το διορισμό ατόμων με ειδικές ανάγκες δε θίγονται.
4. Να έχουν οι άνδρες εκπληρώσει, τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δε διορίζονται υπάλληλοι όσοι έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης και δεν έχουν εκπληρώσει, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χώρα των οποίων δεν προβλέπεται η υποχρέωση στράτευσης.
5. α. Να μην έχουν καταδικασθεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
β. Να μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α , έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
γ. Να μην έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
δ. Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση(πλήρη ή μερική, υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις. Η ανικανότητα προς διορισμό αίρεται μόνο με την έκδοση του κατά το άρθρο 47 παρ. 1 του Συντάγματος διατάγματος που αίρει τις συνέπειες της ποινής.
6. Να μην έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου Δημοσίου τομέα ή Ο.Τ.Α., λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας .για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση.
7. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση με Κωδικό 100 να μην απασχολούνται, ως Χοροδιδάσκαλοι, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, σε άλλη ιδιωτική σχολή χορού στον Δήμο Καβάλας.
ΑΙΤΗΣΗ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Η αίτηση των υποψηφίων υποβάλλεται εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης.
Η αίτηση θα απευθύνεται προς το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας-Δημωφέλεια» και θα υποβάλλεται στη Διεύθυνση Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης, οδός Ομονοίας 117 (3ος Όροφος), Τ.Κ. 65403, Καβάλα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.30 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ. Υπεύθυνη συλλογής των αιτήσεων έχει οριστεί η κα Ελευθεριάδου Αμαλία.
Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά γενικών και ειδικών- τυπικών προσόντων των υποψηφίων:
Α. Δικαιολογητικά των γενικών προσόντων.
1. Βιογραφικό Σημείωμα.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητος, των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου, δηλαδή αυτών όπου αναφέρεται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου και αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
3. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 με την οποία θα δηλώνεται:
α. Ο Δήμος ή Κοινότητα στο δημοτολόγιο του οποίου είναι γραμμένος.
β. Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του ή η νόμιμη από αυτές απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής,
γ. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ήσκιε επιρροή επί την κρίσιν της καταλληλότητάς του για την υπηρεσία την οποία προορίζεται ιδίως δε εάν τυχόν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος
δ. Αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οιανδήποτε ειδικότητα στο Δημόσιο ή Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ή Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εφόσον δε εξήλθε της υπηρεσίας για ποία αιτία.
ε. Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
στ. Ότι δεν παρεπέμφθη δια τελεσιδίκου βουλεύματος για κάποια των στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/1977 εγκλημάτων έστω και αν δεν ακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, ως και αν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
ζ. Ότι δεν απασχολείται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ως Χοροδιδάσκαλος, σε άλλη ιδιωτική Σχολή Χορού στον Δήμο Καβάλας. Η τυχόν ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων στην υπεύθυνη δήλωση επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
Β. Δικαιολογητικά των ειδικών - τυπικών προσόντων.
Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι που υπέβαλαν αίτηση το διδακτικό έτος 2014 - 2015 και αξιολογήθηκαν, θα υποβάλλουν, πέραν των δικαιολογητικών γενικών προσόντων (βλ. ανωτέρω υπό Α), μόνο τα δικαιολογητικά προϋπηρεσίας (διδακτική ή και επαγγελματική) που βεβαιώνουν την προϋπηρεσία και τους τίτλους που αποκτήθηκαν από 01 Οκτωβρίου 2014 έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων βάσει της παρούσας προκήρυξης και δεν έχουν προσκομιστεί, καθώς και οποιοδήποτε δικαιολογητικό πιστοποιεί μεταβολή στα στοιχεία τους σε σχέση με την προηγούμενη διδακτική περίοδο. ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Χοροδιδασκάλων: Ευκρινές φωτοαντίγραφο Πτυχίου ή διπλώματος καθηγητή αναγνωρισμένης επαγγελματικής σχολής χορού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτερης ή ανώτατης Σχολής χορού της αλλοδαπής ή Πτυχίου Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στον χορό.
Ευκρινές φωτοαντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος (συνοδευόμενο από βεβαίωση του οικείου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που να καθορίζει το γνωστικό αντικείμενο αυτού, μόνο εάν αυτό δεν προκύπτει σαφώς από τον προσκομιζόμενο τίτλο). Αν ο μεταπτυχιακός τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται μόνο Πράξη Αναγνώρισης του τίτλου από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή Πιστοποιητικό Αναγνώρισης από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας που να έχει εκδοθεί μέχρι την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αρχικών αιτήσεων και σε περίπτωση που από την πράξη αναγνώρισης δεν προκύπτει το γνωστικό αντικείμενο, απαιτείται βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο που χορήγησε τον τίτλο η οποία να καθορίζει το γνωστικό αντικείμενο, καθώς και επίσημη μετάφρασή της.
Στις περιπτώσεις που η ισοτιμία ή ισοτιμία και αντιστοιχία του πτυχίου αλλοδαπής αναγνωρίζεται μόνον εφόσον ο κάτοχος του πτυχίου είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, δεν αναγνωρίζεται ισοτιμία του μεταπτυχιακού διπλώματος, και επομένως δεν λογίζεται ως μεταπτυχιακός τίτλος.
Στην περίπτωση που ο μεταπτυχιακός τίτλος συμπληρώνει ή ενσωματώνεται στο βασικό, δεν λογίζεται ως μεταπτυχιακός τίτλος.
Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας, όπου απαιτείται, ως εξής:
α. Για τους μισθωτούς του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα:
- Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης
- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
- Μόνο για όσους απασχολήθηκαν ως ωρομίσθιοι σε οποιαδήποτε σχολή χορού, απαιτείται εκτός από τα ανωτέρω, βεβαίωση εργοδότη στην οποία να αναγράφεται ο συνολικός αριθμός ωρών εργασίας που έχουν πραγματοποιήσει.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια, το είδος της εμπειρίας και ο συνολικός αριθμός ωρών εργασίας που έχουν πραγματοποιήσει.
β. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες:
- Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης - Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι εξετέλεσε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας.
- Υποβολή μίας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν ενδεικτικώς τη διάρκεια και το είδος της εμπειρίας.
γ. Για όσους έχουν μόνο πραγματική-πρακτική προϋπηρεσία:
- Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης
- Μόνο για όσους απασχολήθηκαν ως ωρομίσθιοι σε οποιαδήποτε σχολή χορού, απαιτείται εκτός από τα ανωτέρω, βεβαίωση εργοδότη στην οποία να αναγράφεται ο συνολικός αριθμός ωρών εργασίας που έχουν πραγματοποιήσει.
- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
Όταν η προϋπηρεσία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή.
Για την προϋπηρεσία η οποία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, επιπλέον των λοιπών κατά περίπτωση δικαιολογητικών που απαιτούνται, ο υποψήφιος προσκομίζει:
1) Όταν κατά το ισχύον νομικό καθεστώς του κράτους η ασφάλιση των εργαζομένων για συγκεκριμένο επάγγελμα ή συγκεκριμένη σχέση εργασίας είναι υποχρεωτική:
- Βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε και στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης του ενδιαφερομένου.
- Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού οργανισμού, είτε πρόκειται για αμιγώς κρατική ή αμιγώς ιδιωτική ή μικτή ασφάλιση.
2) Όταν κατά το ισχύον νομικό καθεστώς του κράτους η ασφάλιση των εργαζομένων για συγκεκριμένο επάγγελμα ή συγκεκριμένη σχέση εργασίας είναι μη υποχρεωτική:
- Βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε και στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης του ενδιαφερομένου.
- Υπεύθυνη δήλωση του ιδίου, του Ν. 1599/1986 στην οποία να αναγράφονται επακριβώς ο χρόνος απασχόλησης και το είδος της προϋπηρεσίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
- Βεβαίωση της αρμόδιας αρχής του κράτους στο οποίο απασχολήθηκε ότι η ασφάλιση για το συγκεκριμένο επάγγελμα ή τη συγκεκριμένη σχέση εργασίας, δεν είναι υποχρεωτική κατά τη νομοθεσία του κράτους αυτού.
3) Όταν ο χρόνος προϋπηρεσίας έχει διανυθεί σε υπηρεσίες δημοσίου χαρακτήρα της αλλοδαπής μπορεί να αποδεικνύεται και με βεβαίωση του αντίστοιχου δημόσιου φορέα. Τα δικαιολογητικά του υποψηφίου, ο οποίος επικαλείται εμπειρία που αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, υποβάλλονται σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα εγγράφων που έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο και συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρακάτω ενότητα του παρόντος με τίτλο «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ». ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ Της αλλοδαπής Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής που απαιτούνται από την ανακοίνωση πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένοι στην ελληνική γλώσσα.
Η επίσημη μετάφρασή τους γίνεται από αρμόδια κατά νόμο αρχή του Υπουργείου Εξωτερικών ή την Πρεσβεία ή το Προξενείο της ξένης χώρας στην Ελλάδα ή από δικηγόρο ή από άμισθο ερμηνέα διορισμένο βάσει του ν.148/26-12-1913/1-2-1914. Ειδικώς όμως μετά τον νέο «Κώδικα Δικηγόρων» (άρθρο 36 ν.4194/2013/ΦΕΚ 208/27.09.2013/τ. Α'), μεταφράσεις ξενόγλωσσων εγγράφων που γίνονται από δικηγόρο μετά την 27.09.2013, γίνονται δεκτές, εφόσον ο δικηγόρος βεβαιώνει ότι ο ίδιος έχει επαρκή γνώση της γλώσσας από και προς την οποία μετέφρασε.
Τα ανωτέρω (τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις) γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα εγγράφων που έχουν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές και έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο.
Γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, τα οποία έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο.
Της ημεδαπής
α) Δημόσια έγγραφα ημεδαπής, δηλαδή έγγραφα που έχουν εκδοθεί από υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα (π.χ τίτλοι σπουδών - άδειες - πιστοποιητικά -βεβαιώσεις κ.λπ.), υποβάλλονται και γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων ή των ακριβών αντιγράφων τους.
β) Ιδιωτικά έγγραφα ημεδαπής, δηλαδή έγγραφα που δεν εκδίδονται από υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα (όπως αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) υποβάλλονται και γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από αντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, τα οποία έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο καθώς και σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από υπηρεσίες και φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα (π.χ. απολυτήριο ιδιωτικού λυκείου που φέρει τη θεώρηση της αρμόδιας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ιατρική γνωμάτευση που φέρει θεώρηση από αρμόδιο ελεγκτή ιατρό).
Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης. Οι κάτοχοι σχετικών τίτλων σπουδών πέραν των απαιτουμένων δύνανται να τους συνυποβάλλουν.
- Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικώς συστημένα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των (σφραγίδα και απόδειξη ταχυδρομείου).
- Η κατάθεση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και από τρίτους εφ' όσον διαθέτουν νόμιμη εξουσιοδότηση. Αν δεν υποβληθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά των γενικών και ειδικών τυπικών προσόντων ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται. Μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλείται η σχετική αίτηση και θα καταχωρείται σε ειδικό πίνακα στον οποίο θα φαίνεται ο κατά σειρά αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, το επώνυμο, το όνομα και το όνομα πατρός του υποψηφίου και την επομένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών ο ειδικός πίνακας θα παραδοθεί υπογεγραμμένος εις διπλούν μετά των σχετικών αιτήσεων και των δικαιολογητικών που συνοδεύουν τις αιτήσεις, στον γραμματέα της επιτροπής επιλογής καλλιτεχνικού προσωπικού, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Π.Δ.524/17-6-1980.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Όσοι υποψήφιοι δεν υπέβαλλαν τα απαραίτητα-κατάλληλα δικαιολογητικά αποκλείονται από την τριμελή επιτροπή επιλογής καλλιτεχνικού προσωπικού με αιτιολογημένη απόφαση. Όσοι πληρούν τα γενικά και τα τυπικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της τριμελούς επιτροπής επιλογής η οποία θα συνεδριάσει στα Κεντρικά Γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας, στην οδό Ομονοίας 117.
Ο πίνακας επιλεγομένων θα συνταχθεί εις διπλούν από τη συνεδρίαση της επιτροπής και το ένα αντίτυπο θα τοιχοκολληθεί αυθημερόν στα Κεντρικά Γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας, στην οδό Ομονοίας 117, συντασσομένου σχετικού αποδεικτικού και το άλλο αντίτυπο με την απόφαση της επιτροπής, το ανωτέρω αποδεικτικό, τις αιτήσεις των υποψηφίων μετά των δικαιολογητικών καθώς και τυχόν απόφασης και πίνακα αποκλειομένων θα αποσταλεί αυθημερόν στην Επιχείρηση, που θα πρωτοκολλήσει το σχετικό πίνακα επιλεγομένων και αποκλειομένων. Ο πίνακας επιλεγομένων ισχύει επί ένα έτος από της καταρτίσεώς του, η δε πρόσληψη του προσωπικού ενεργείται κατά τη σειρά του πίνακα.
Ο τελικός αριθμός των επιλεγέντων Χοροδιδασκάλων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των εγγραφέντων μαθητών στη Δημοτική Σχολή Χορού και δύναται να είναι μικρότερος από τις αρχικώς προκηρυχθείσες θέσεις. Όσον αφορά στην κατανομή των ωρών διδασκαλίας των Χοροδιδασκάλων, αυτή γίνεται αποκλειστικά με απόφαση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».
Η αρμόδια αρχή για την πρόσληψη αποστέλλει πρόσκληση επί αποδείξει προς τους επιλεγόμενους (επιτυχόντες), οι οποίοι υποχρεούνται εντός δέκα (10) ημερών να υποβάλουν στη Διεύθυνση Πολιτισμού, έδρα της οποίας είναι το Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας», οδός 7ης Μεραρχίας 1, Τ.Κ. 65403, Καβάλα, τα εξής πρόσθετα δικαιολογητικά:
1. Πιστοποιητικό οικείου Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο (για την απόδειξη του κριτηρίου της εντοπιότητας).
2. Αντίγραφο φύλλου στρατολογικού μητρώου όταν ο υποψήφιος είναι άνδρας (Πιστοποιητικό εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεών του ή της νόμιμης από αυτές απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής).
3. Αντίγραφο του δελτίου ποινικού μητρώου.
4. Πιστοποιητικό περί υγείας και φυσικής καταλληλότητας (η υγεία και η φυσική καταλληλότητα των υποψηφίων υπαλλήλων να ασκήσουν τα καθήκοντα της αντίστοιχης θέσης πιστοποιείται από τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές, με βάση παραπεμπτικό έγγραφο, στο οποίο περιγράφονται από την υπηρεσία, σε γενικές γραμμές, τα καθήκοντα της θέσης που πρόκειται να καταληφθεί). Αν δεν υποβληθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά εντός της τασσόμενης ημερομηνίας ο υποψήφιος τίθεται εκτός της διαδικασίας του διορισμού.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …