8 Οκτωβρίου η "Ημέρα Καριέρας και Συμβουλών" στην Αθήνα

corallia-clusters-career-day.w_l

Αναζητάς μια δυναμική καριέρα σε τεχνολογικούς κλάδους και σε συναρπάζουν οι κλάδοι των δημιουργικών βιομηχανιών, της μικροηλεκτρονικής και της αεροδιαστημικής; Θες να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα στους τομείς των Ψυχαγωγικών και Δημιουργικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών, των Συστημάτων και Εφαρμογών Νανο/Μικροηλεκτρονικής και των Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών; Έλα στο Corallia Clusters Career Day!

# Πότε και που θα πραγματοποιηθεί το Corallia Clusters Career Day;

Το Corallia Clusters Career Day διοργανώνεται με τη συμμετοχή των επιχειρηματικών μελών του gi-Cluster, mi-Cluster, si-Cluster και την υποστήριξη του Corallia, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στο α2-innohub (Λ. Κηφισίας 44, Monumental Plaza-Κτήριο Γ, 15125 Μαρούσι).

# Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εκδήλωσης;

Εξειδικευμένο σεμινάριο παροχής χρήσιμων συμβουλών συγγραφής βιογραφικού και διεξαγωγής συνεντεύξεων

Σύντομες παρουσιάσεις των επιχειρήσεων του gi-Cluster, mi-Cluster, si-Cluster με ανοιχτές θέσεις εργασίας

Eπαγγελματικές συναντήσεις-συνεντεύξεις με εκπροσώπους των εταιρειών

Δυνατότητα συμμετοχής σε έγκυρο ψυχομετρικό τεστ σε συνεργασία με την εταιρεία Owiwi, μέλος του gi-Cluster. Κάντε την εγγραφή σας στην υπηρεσία εδώ.

# Γιατί να λάβω μέρος;

Είμαι τελειόφοιτος ή απόφοιτος και θέλω να ενημερωθώ για τις προοπτικές καριέρας πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου και να γνωρίσω εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα

Είμαι εργαζόμενος και θέλω να ενημερωθώ για τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας ή/και αναζητώ το επόμενο επαγγελματικό βήμα σε κάποιον από αυτούς τους κλάδους

Θέλω να παρακολουθήσω το σεμινάριο συγγραφής βιογραφικών και συμμετοχής σε συνεντεύξεις από καταρτισμένους επαγγελματίες

# Πώς μπορώ να συμμετέχω στην εκδήλωση;

Για συμμετοχή στην εκδήλωση, συμπληρώστε τη φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο και αποκτήστε άμεσα το εισιτήριό σας για την είσοδο στους χώρους της εκδήλωσης:

https://www.eventbrite.com/e/corallia-clusters-career-day-tickets-18712990057

 # Υπάρχει κόστος συμμετοχής;

Η συμμετοχή των υποψήφιων στο Corallia Clusters Career Day είναι δωρεάν. Κατά την είσοδο στους χώρους της εκδήλωσης, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή.

# Πώς υποβάλλω ηλεκτρονικά το βιογραφικό μου;

Μπορείτε να αναρτήσετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Career Match-Making που λειτουργεί σε ετήσια βάση, για ανάρτηση θέσεων εργασίας από εταιρείες σε αναζήτηση προσωπικού και υποβολή βιογραφικών από υποψήφια στελέχη.

Η πρόσβαση στην «Career Match-Making» γίνεται για τους υποψηφίους με user name: HTCI\careerdaycandidate και password: thinkinnovation. Εκεί πατάτε New στο τμήμα Candidates Submission Form για να καταθέσετε το βιογραφικό σας σε μορφή .doc ή .pdf κατά προτίμηση στα Αγγλικά ή μπορείτε απλώς να δείτε τις ανοικτές θέσεις εργασίας στο τμήμα «Vacancies».

# Πού θα απευθυνθώ για περισσότερες πληροφορίες;

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα σχετικά με το Career Day μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Κωνσταντίνα Νεοφώτιστου στο Τ: 210.63.00.782.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης στο CNN: Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στις ΗΠΑ για την άμυνα

Υπογράμμισε ότι ουσιαστικά πρέπει να δαπανούμε εξυπνότερα για την άμυνα, ότι τουλάχιστον 2% του ΑΕΠ …