Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ΤΕΒΑ για 450.000 δικαιούχους

TROFIMA1

Στο προσεχές 15νθήμερο αναμένονται οι προσωρινές λίστες με τους δικαιούχους συμμετοχής και τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα που εκπονείται μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ, για 290.000 δικαιούχους, που αντιστοιχούν σε περίπου 450.000 ωφελούμενους – μέλη οικογενειών, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μέσω Κοινωνικών Συμπράξεων, στους κατά τόπους δήμους.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρόκειται να εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αφού τόσο μαζική διανομή τροφίμων έως τώρα δεν έχει ξαναγίνει. Όπως διαπιστώνουν στελέχη της Κοινωνικής Πρόνοιας, μόνο στο στρατό συμβαίνει κάτι ανάλογο, μόνο που εκεί είναι πολύ πιο οργανωμένη η διαδικασία.
Στις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους. Η ενημέρωση θα γίνει απευθείας από τις κοινωνικές συμπράξεις προς τους δικαιούχους, είτε έχουν επιλεχθεί, είτε όχι. Έτσι θα μπορούν να γνωρίζουν άμεσα πότε να περιμένουν για να λάβουν την υλική υποστήριξη που τους αναλογεί ή εάν δεν έχουν επιλεχθεί, μέχρι πότε μπορούν να υποβάλλουν σχετική ένσταση, εάν το επιθυμούν.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …