Στο e-aitisi αναρτήθηκαν νέοι πίνακες αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας

vrr
Αναρτήθηκαν οι κυρωμενοι πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις ειδικότητες ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16.01, ΠΕ18.41, ΠΕ19-20, ΠΕ32 και ΤΕ16 στο e-aitisi. Συγκεκριμένα το Υπουργείο Παιδείας ανάρτησε την κύρωση πινάκων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16.01, ΠΕ18.41, ΠΕ19-20, ΠΕ32 και ΤΕ16 αλλά και μηδενικής προϋπηρεσίας.
Οι εκπαιδευτικοί αυτοί αναμένεται να λάβουν τις τοποθετήσεις τους και και μεταβούν στα σχολεία που λαμβάνουν υπηρεσία Όπως έχει γίνει γνωστό από τον Υπουργό Παιδείας κ Φίλη τα κενά στα σχολεία θα έχουν καλυφθεί έως το τέλος Οκτωβρίου.
Μετά τις 15 Οκτωβρίου θα γίνουν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών για 4.000 προσλήψεις αναπληρωτών που έχουν εγκριθεί και είναι χρηματοδοτούμενες από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ θα καλυφθούν κενά σε ειδικά σχολεία στην Αττική, τη Στερεά Ελλάδα, τη Δυτική Μακεδονία και το Νότιο Αιγαίο όπως έκανε γνωστό ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης
Εδώ οι πίνακες αναπληρωτων

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …