Υποδιευθυντής καταστήματος στη INTERSPORT Βουλγαρία

intersport_DSC2858

Η INTERSPORT είναι παγκόσμιων αθλητικών ηγετικό brand λιανικής. Εγγυόμαστε την ικανοποίηση των διεθνών πελατών και υποστήριξη, παροχή εμπειρογνωμόνων και εξατομικευμένες συμβουλές και υπηρεσία στους πελάτες και προσφέροντάς τους την καλύτερη επιλογή του κόσμου από τις κορυφαίες μάρκες.
Επί του παρόντος, ψάχνουμε να προσλάβει για κατάστημα INTERSPORT στη Βουλγαρία κατάστημα αναπληρωτής διευθυντής /Ref. No: DSM_BUL_09_15 κλειδί ευθύνες υποστηρίζει ο διευθυντής & τις πωλήσεις ομάδα για την επίτευξη του καταστήματος πωλήσεων & κερδοφορία, με βάση τους στόχους που βοηθά στη μεγιστοποίηση των όλα εμπορική KPI του καταστήματος προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση & προπόνηση αντιπρόσωποι πωλήσεων στις τεχνικές πωλήσεων & επιχειρησιακών αρμοδιοτήτων ασίστ με merchandising σε κατάστημα ανοίγει & κλείνει το κατάστημα ως αναγκαία ασίστ ο διαχειριστής κατάστημα με ανάπτυξη & τα κίνητρα των εργαζομένων.
Επαγγελματικών προσόντων και ικανοτήτων που απαιτούνται:
-πτυχίο ή δίπλωμα σε τουλάχιστον 1 χρόνο εμπειρία σε ένα περιβάλλον λιανικής μέσα σε διοικητική θέση (προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα σπορ/μόδα θα θεωρείται ως περιουσιακό στοιχείο)
-πολύ καλή επικοινωνία & διαπροσωπικές ικανότητες & συνεργασία ομαδική εργασία επιτεύγματος κίνησης,
-πρωτοβουλία, λαμβάνοντας και δεξιότητες, δεξιότητες διαχείρισης πελατών τους ανθρώπους
-άριστη γνώση της βουλγαρικής και αγγλικής γλώσσας προηγμένη αριθμητικής και PC δεξιότητες επίλυσης προβλήματος
Προσφέρουμε συνεχής κατάρτιση ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη άριστα εργασίας περιβάλλον Παρακαλείσθε να στείλετε το βιογραφικό σας πλήρη εάν υποβάλει αίτηση μέσω κουμπί CV εφαρμογής του παρόντος τμήματος.
Η παροχή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που περικλείεται στα έγγραφα της αίτησης είναι εθελοντική και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της αξιολόγησης αιτούντες εργασία.
Όλες οι εφαρμογές θα θεωρούνται ως εμπιστευτικές.
Αποστολή Βιογραφικού

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …