Όσα έχουν γίνει γνωστά για Πετρέλαιο Θέρμανσης και επίδομα

111214112737_7884

Ερωτηματικό παραμένει σχετικά με το πώς θα υλοποιηθεί η μείωση κατά 50% του συνολικού κονδυλίου για το επίδομα θέρμανσης που ψηφίστηκε στο πλαίσιο του 3ου μνημονίου και που σε μια πρώτη ανάγνωση δημιουργεί φόβους για το αν θα κρυώνουν περισσότεροι συμπολίτες μας φέτος το χειμώνα.

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει σημαντική αυστηροποίηση των κριτηρίων για τον καθορισμό των δικαιούχων, με μειώσεις των εισοδηματικών και περιουσιακών ορίων.

Ωστόσο κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν πως η σημαντική πτώση της τιμής του πετρελαίου είναι αρκετή για να αποφευχθούν τα παραπάνω σενάρια. Λένε μάλιστα πως πρόθεση του υπουργείου είναι όλοι οι περσινοί δικαιούχοι να λάβουν το επίδομα και φέτος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …