5 οι προσλήψεις στον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων της ΔΕΗ

ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΑ
Ο ΑΗΣ Λινοπεραμάτων της ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ανειδίκευτου προσωπικού (εργατών) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομισθίων) συνολικά τριών (5) ατόμων για κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών του Σταθμού.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλουν από 01/10/2015 μέχρι 05/10/2015 και από 09:00 μέχρι 13:00 ώρα στα γραφεία του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, στα Λινοπεράματα Ηρακλείου Κρήτης, την ειδική έντυπη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση η οποία διανέμεται τις εργάσιμες ημέρες από τη γραμματεία του Σταθμού.
Για τα στοιχεία που δηλώνονται στην έντυπη αίτηση θα συνυποβάλλονται αντίστοιχα δικαιολογητικά.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …