Δωρεάν μαθήματα γερμανικών από το Δήμο Χανίων

dorean_mathimata_germanikon_apo_to_dimo_thessalonikis_1

Έως την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τα δωρεάν μαθήματα γερμανικών στο πλαίσιο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που οργανώνεται με τη συνεργασία του Δήμου Χανίων (Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας Αμεα και Ισότητας) και του Κέντρου Γκαίτε Χανίων.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του σχολικού έτους 2015-16, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαθήματα Γερμανικών για 3 μαθητές /μαθήτριες, που επιθυμούν να διδαχθούν τη γερμανική γλώσσα. Οι εγγραφές για την εκμάθηση Γερμανικών στο Κέντρο Γκαίτε Χανίων, θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Ισόγειο Δημαρχείου (οδός Υψηλαντών) από τις 9.00. έως τις 13.00, τηλέφωνο επικοινωνίας: 28213 – 41693.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι:

Περισσότερες πληροφορίες εδω

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …