Καθηγητές μουσικής ζητά το Δημοτικο Ωδείο Μουζακίου

guitarHRZ

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.  ανακοινώνει την πρόσληψη δώδεκα (12) Καθηγητών Μουσικής ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου έως οκτώ μηνών διάρκειας απασχόλησης από 19/10/2015 έως 18/06/2016 για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. ως εξής:

  • 2 ΠΙΑΝΟ ΠΕ/ΔΕ
  • 2 ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΠΕ/ΔΕ
  • 1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΠΕ/ΔΕ
  • 1 ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΤΕ/ΔΕ
  • 1 ΒΙΟΛΙ ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ
  • 1 ΦΛΑΟΥΤΟ ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ
  • 1 ΝΤΡΑΜΣ-ΚΡΟΥΣΤΑ ΔΕ
  • 1 Μονωδία ΠΕ
  • 1 ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΕ/ΔΕ
  • 1 Ανώτερα θεωρητικά ΠΕ/ ΤΕ/ΔΕ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά

1)Αίτηση (διατίθεται από την υπηρεσία).

2)Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος ή βεβαιώσης σπουδών, όπου θα αναγράφεται αριθμητικώς ο βαθμός.

3)Αποδεικτικά προϋπηρεσίας-εμπειρίας με βεβαίωση από το ΙΚΑ ή από τον ΟΑΕΕ ή δικαστική απόφαση αναγνώρισης προϋπηρεσίας.

4) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για όσους έχουν ανήλικα τέκνα.

5) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. (Μουζάκι, Αγιας Σωτήρας 1, πίσω από τη Μαθητική Εστία, ΤΚ.43060), υπεύθυνη κ.Άννα Κακαράντζα, τηλέφωνο:2445043446) από τις 03/10/2015 έως 12/10/2015 και ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00μ.μ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα(10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων των γραφείων της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. και στην ιστοσελίδα www.dikedim.gr.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία, που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Ο πληθωρισμός υποχωρεί, αλλά η ανησυχία παραμένει

Ευχάριστα νέα στη Γερμανία για τον πληθωρισμό, που υποχωρεί σε χαμηλά τριετίας. Προβληματίζει ωστόσο η …