Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Σεμινάριο για τη «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος»

job-cv-001-369x246

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ διοργανώνουν στις 5 Οκτωβρίου 2015 σεμινάριο με τίτλο «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος» για όσους φοιτητές επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους  Άσκηση κατά το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2015 – 2016.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι προαιρετική αλλά κρίνεται αναγκαία η παρακολούθησή του.

Η θεματολογία του σεμιναρίου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και θα βοηθήσει σημαντικά τους υποψήφιους φοιτητές στη σωστή δόμηση του βιογραφικού τους σημειώματος.

Θεματολογία Σεμιναρίου: «Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος»

Θα γίνει σύντομη ενημέρωση για τη λειτουργία του προγράμματος  Πρακτικής Άσκησης του Ο.Π.Α κατά το χειμερινό εξάμηνο 2015.

Ώρες Διεξαγωγής: 12.00 – 14.00 (Απαραίτητο να βρίσκεστε στην αίθουσα 10 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου).

Χώρος Διεξαγωγής:  Αίθουσα Υ (υπόγειο κεντρικού κτιρίου- πρώην κυλικείο)

Σημείωση: Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο καλούνται να έχουν μαζί τους εκτυπωμένο το έγγραφο «Βιογραφικό Σημείωμα».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …