Argos Security: Προσωπικό Ασφαλείας

arg-main-photos-01

Η Argos Security ιδρύθηκε το έτος 1992 από απόστρατους Αξιωματικούς των Ειδικών Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας και επανδρώθηκε με στελέχη και με επιστημονικό / τεχνικό προσωπικό, με μεγάλη εμπειρία (πάνω από 20 χρόνια), στον χώρο των Ιδιωτικών Εταιρειών παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας αλλά και γενικότερα στο “Security Field”. M

Mεταφέροντας την πολυετή τους εμπειρία τόσο στον τομέα της Ασφάλειας χώρων και εγκαταστάσεων όσο και σε αυτόν της ασφάλειας προσώπων V.I.P. και συνεργαζόμενοι με άριστους και διεθνώς αναγνωρισμένους Οίκους ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού ασφαλείας, οι ιδρυτές της Argos Security, δημιούργησαν την εταιρία, με σκοπό τη παροχή «Ολοκληρωμένων Λύσεων Ασφαλείας» που ενδεικτικά περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό και υλοποίηση «Σχεδίων Ασφαλείας», την διάθεση τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών ασφάλειας και προστασίας σε εταιρίες και οργανισμούς του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
Η Argos Security αναζητεί προσωπικό ασφαλείας για Πανελλαδική κάλυψη θέσεων εργασίας.
Προσόντα υποψηφίων:
- Απόφοιτοι Λυκείου
- Κάτοχοι άδειας προσωπικού ασφαλείας με πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
- Ηλικίας έως 30 ετών
- Πιστοποιημένη καλή γνώση Αγγλικών και χρήση Η/Υ
Αποστολή βιογραφικού: info@argossecurity.gr (link sends e-mail)
Ιστοσελίδα: http://www.argossecurity.gr/

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …