Δήμο Ιλίου: 4 εποχικοί εργαζόμενοι

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-EY45

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, από την ημερομηνία πρόσληψης, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, για την κάλυψη αναγκών με την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου της Διεύθυνσης Πολιτισμού.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-ΠΕ Ζωγραφικής Ενηλίκων 1,

-ΔΕ Χοροδιδασκάλων  1,

-ΔΕ Καθηγητών Κλασσικής Κιθάρας 1,

-ΔΕ Καθηγητών Πιάνου 1.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

-Αίτηση συμμετοχής.

-Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

-Πιστοποιητικό γεννήσεως ή οικογενειακής καταστάσεως.

-Σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα τυπικά προσόντα.

-Υπεύθυνη δήλωση περί μη κωλύματος κατά άρθρο 16 του Ν. 3584/07. Επισημαίνεται ότι εμπειρία σε συναφές αντικείμενο σε Δήμο ή Νομικό Πρόσωπο αυτού καθώς και σχετική εντοπιότητα, των υποψηφίων ανά ειδικότητα, θα ληφθούν υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση της παρούσης στο Δημοτικό Κατάστημα. Πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα: 2132030122, 2132030105 και 2132030106.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …