Κλιμακώνουν οι διανομείς τύπου τις κινητοποιήσεις τους

frenchpress.medium
Κλιμακώνουν οι διανομείς τύπου τις κινητοποιήσεις τους, καθώς οι εκπρόσωποι τους στην Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση, καταγγέλλοντας τη διοίκηση του πρακτορείου «ΕΥΡΩΠΗ» που κατέφυγε στα δικαστήρια για να κηρύξει παράνομη την απεργία, ενώ κάνοντας λόγο για «"ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη» που έβγαλε την απεργία παράνομη με το σκεπτικό ότι τα «πρακτορεία διανομής Τύπου είναι επιχειρήσεις κοινής ωφελείας», επισημαίνει ότι οι «εργαζόμενοι δεν κάνουμε πίσω όταν διεκδικούμε το δίκιο μας. Αυτό πράξαμε και στα πρακτορεία».
"Η μαζικότατη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση ήταν η καλύτερη απάντηση στις εταιρείες και στα νομικά τους τερτίπια, αλλά και στα πρόθυμα και κάθε λογής παπαγαλάκια τους που ξαμολύθηκαν και πάλι για να εκβιάσουν, τρομοκρατήσουν ή να "λογικέψουν" τους απεργούς. Τους λέμε καθαρά και να το πάρουν απόφαση: Δεν φοβόμαστε, είμαστε ενωμένοι, θα επιβάλλουμε το δίκιο μας!!!.
Την αγωγή που άσκησε η «ΕΥΡΩΠΗ» κατά της απεργίας στήριξαν νομικά και οι εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία» και αυτές συμφερόντων Μπόμπολα.
Αντίθετα ο «Ριζοσπάστης» συμπαραστάθηκε στην απεργία.
Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει στο αμέσως επόμενο διάστημα και θα αποφασίσει τα βήματα που θα ακολουθηθούν".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”

Από τα 3 δισ. ευρώ, το 1,4 δισ. αφορά τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές - Σημαντικός …