Μεταλλωρύχοι Χαλκιδικής: Εμείς τη Δευτέρα θα πάμε για δουλειά

467mey

Την άμεση υλοποίηση από τη Δευτέρα κιόλας, της απόφασης του ΣτΕ, για προσωρινό άνοιγμα των μεταλλείων της «Ελληνικός Χρυσός», ζητούν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ήδη έδωσαν ραντεβού να συγκεντρωθούν μεθαύριο το πρωί, έξω από τα εργοτάξια της περιοχής.
Σε ανακοίνωσή τους και ενόψει της τελικής απόφασης του Συμβουλίου στα τέλη του μήνα, επισημαίνουν, ότι αφού δοθεί η εντολή από την επιθεώρηση μεταλλείων για άρση της απαγόρευσης λειτουργίας των μεταλλείων, θα εισέλθουν στις δουλειές τους.
Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Χατζής.
Την ίδια ώρα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Αγορά, επανέλαβε ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνηση το κλείσιμο της επιχείρησης παρά μόνο, να τιμήσει την υπογραφή της και να υλοποιήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις γιατί «ο λαός απαιτεί από την κυβέρνησή του να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, το περιβάλλον και τη νομιμότητα».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …