Με μπικίνι, αν θες δωρεάν βενζίνη!!!(VIDEO)

bikini-620x320

Δωρεάν βενζίνη σε όσες γυναίκες φορούν μπικίνι, με απώτερο στόχο στο βωμό της σάρκας αλλά και της ανέχειας, να αυξήσουν την πελατεία τους, προσφέρουν οι ιδιοκτήτες ενός πρατήριου στο Κίεβο, που βρήκαν μάλλον έξυπνη την ιδέα προ ημερών ιδιοκτήτη καταστήματος παπουτσιών, που σας είχε μεταδώσει το ergasianews.gr(http://www.ergasianews.gr/2015/09/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%BE%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF/)!

Το πρατήριο με αυτόν τον… περίεργο τρόπο αποφάσισε να ανταμείψει τα καλλίγραμμα κορμιά που επισκέπτονται το βενζινάδικο.

Στην προσφορά, υπάρχει δωρεάν βενζίνη σε όσες γυναίκες πηγαίνουν εκεί μόνο με το μπικίνι τους!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …