Δήμο Χανίων:Δωρεάν μαθήματα Γερμανικών

german-books-flag

Μέχρι και αύριο Δευτέρα συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τα δωρεάν μαθήματα γερμανικών στο πλαίσιο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που οργανώνεται με τη συνεργασία του Δήμου Χανίων (Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας Αμεα και Ισότητας) και του Κέντρου Γκαίτε Χανίων.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Ισόγειο Δημαρχείου (οδός Υψηλαντών) από τις 9.00. έως τις 13.00, τηλέφωνο επικοινωνίας: 28213 – 41693.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι:
•Αίτηση συμμετοχής (παρέχεται από την Υπηρεσία).
•Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Ειδικού Δελτίου ταυτότητας ομογενούς ή άδεια παραμονής (και για τους δύο γονείς).
•Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
•Εκκαθαριστικό εφορίας του έτους 2015, αντίγραφο Ε1 δήλωσης του έτους 2015, Ε9 του έτους 2015 στην περίπτωση που προκύπτουν ακίνητα (και για τους δύο γονείς)
•Βεβαίωση φοίτησης του προηγούμενου σχολικού έτους (εάν υπάρχει προηγούμενη φοίτηση)
Κατά περίπτωση:
-Απόφαση αρμόδιας επιτροπής, στην οποία να αναφέρεται το ποσοστό αναπηρίας.
-Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ για κάθε μέλος της οικογένειας, που δεν εργάζεται.
-Για έγγαμους απαιτούνται δικαιολογητικά και για τους δύο συζύγους, εάν είναι διαζευγμένοι, το διαζύγιο και εάν είναι σε διάσταση ένορκη βεβαίωση από το Ειρηνοδικείο.
-Πρόσφατη απόδειξη ενοικίου, σε περίπτωση ενοικίασης κατοικίας.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Μετά τη Νίσυρο στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι του νησιού του μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις …