Δωρεάν εξετάσεις για τον HIV και τις ηπατίτιδες Β και C στη Θεσσαλονίκη

image02
Μια νέα συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Thess Checkpoint» με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα σεξουαλικής αγωγής καθώς και την προαγωγή της τακτικής εξέτασης για τον HIV και τις ηπατίτιδες Β και C, εγκαινιάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Ιατρικής Φροντίδας λειτουργεί στο χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου 53-55, 3ος όροφος) και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα 2310 509053 και 2310 509020.
Από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και κάθε Τετάρτη από τις 09.00 έως τις 14.00, οι συνεργάτες του «Thess Checkpoint» θα υποδέχονται κατοίκους και δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατόπιν ραντεβού, στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ιατρικής Φροντίδας του Δήμου, παρέχοντας τη δυνατότητα δωρεάν εξέτασης με την εξελιγμένη μέθοδο «rapidtest».
Η διαδικασία τηρεί τους κανόνες απορρήτου και δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση. Οι εξετάσεις αφορούν το σεξουαλικά ενεργό πληθυσμό και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι απόλυτα εμπιστευτική.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …