Ετοιμάζονται να αναλάβουν εργασία από Δευτέρα οι Μεταλλωρύχοι(VIDEO)

ERGOTAXIO SKOURIES META TO STE 2 OCT 2015 5

Το μήνυμα ότι την Δευτέρα θα βρεθούν έξω από τα εργοτάξια έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση οι εργαζόμενοι, οι εκπρόσωποι των Σωματείων Εργαζομένων.

Εξήγησαν τι σημαίνει στην πράξη η νέα απόφαση του ΣτΕ, που ανακαλεί προσωρινά την απόφαση της ανάκλησης τεχνικών μελετών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή εργασιών και τις διαθεσιμότητες των εργαζόμενων, και ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειές τους.

Η συγκέντρωση αμέσως μετά την απόφαση του ΣτΕ, έκλεισε μ΄ ένα δυναμικό κάλεσμα για κορύφωση του αγώνα, από τα εργοτάξια όπου θα συγκεντρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι την Δευτέρα και με ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση και δικαίωση του αγώνα των μεταλλωρύχων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …