Η κατάντια του Δημόσιου Συστήματος Υγείας(ΦΩΤΟ)

nosokomeio65_528975069

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και δυστυχώς δεν πρέπει να μας ξαφνιάζουν τέτοιες εικόνες, περιφοράς ασθενούς με το φορείο μέσα στο δρόμο.

Μιλάμε για την κατάντια μιας χώρας που εκθέτει ανεπανόρθωτα την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα του ασθενούς να κρατά για τον εαυτό του το πρόβλημα υγείας και να μην θέλει να το μάθει όλη η υφήλιος.

Αυτό όμως δεν συνέβη στην περιοχή της Νεάπολης, κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Εκεί συγγενείς ενός ασθενή, που προσπάθησαν αλλά δεν βρήκαν ασθενοφόρο για να μεταφέρουν τον άρρωστο που βρισκόταν στο Νοσοκομείο, πήραν το κρεβάτι του Νοσοκομείου που διαθέτει ρόδες και έφυγαν!!!

Ναι, έφυγαν....

Διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί από την οδό Εθελοντή Αιμοδότη, μπροστά από το Νοσοκομείο, έβλεπαν έναν ασθενή πάνω στο κρεβάτι-φορείο του να διασχίζει την άσφαλτο.

Και ο διοικητής δεν το ήξερε!!!!!

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …

One comment

  1. Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

    Υπάρχει σχετικό δελτίο τύπου από το Νοσοκομείο Ξάνθης στον επίσημο ιστότοπο του Νοσοκομείου http://www.hosp-xanthi.gr το οποίο αποκαθιστά την αλήθεια.