Smiling Telemarketer January 30, 2004

"Call centers" ζητούν πέντε εταιρείες(ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ οι θέσεις)

Smiling Telemarketer January 30, 2004
Smiling Telemarketer January 30, 2004

Στην πρόσληψη προσωπικού για τηλεφωνικό κέντρο (call center agents) προχωρούν πέντε ελληνικές εταιρείες για τις εγκαταστάσεις τους σε περιοχές της Αττικής.

-Συνεχίζεται έως τις 15 Οκτωβρίου η αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στην Aegean Airlines, η οποία αναζητά προσωπικό για το τηλεφωνικό της κέντρο, το οποίο θα πρέπει να διαθέτει πανεπιστημιακό τίτλο (ιδανικά), άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και μίας από τις γλώσσες: γερμανική, γαλλική, ιταλική, ρωσική ή ισπανική, και άριστη γνώση χειρισμού του MS Office. Ζητούνται, επίσης, ομαδικό πνεύμα, δεξιότητες πωλήσεων και δυνατότητα εργασίας υπό συνθήκες πίεσης, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Πληροφορίες: http://el.about.aegeanair.com/ergasia/theseis-ergasias/theseis-ergasias/.

-Η εταιρεία υπηρεσιών τηλεφωνίας Wind, με έδρα τον Aγιο Δημήτριο, αναζητά αποφοίτους Λυκείου με ευχέρεια στην επικοινωνία, στους οποίους θα παρέχει εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου, ασφάλιση ΙΚΑ και πρωινή ή απογευματινή απασχόληση. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 211 1038555.

- Θέσεις προσωπικού για τηλεφωνικό κέντρο προσφέρει και η εταιρεία προώθησης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και χρηματοπιστωτικών και ασφαλιστικών προϊόντων, SigmaPhone, για τις οποίες απαιτούνται ευχέρεια λόγου και άνεση στην επικοινωνία. Κάποια από τα προσόντα που θα συνεκτιμηθούν είναι οι διαπραγματευτικές δεξιότητες, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και οι γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Πληροφορίες: 210 2284600.

- Η TLC, εταιρεία παροχής υπηρεσιών, έρευνας αγοράς και προώθησης πωλήσεων προσλαμβάνει άμεσα αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ΙΕΚ με αναπτυγμένες διαπραγματευτικές δεξιότητες και βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ η εμπειρία σε τηλεφωνικές πωλήσεις και η προϋπηρεσία σε θέσεις που αφορούν στην επίτευξη στόχων αποτελούν επιθυμητά προσόντα. Σύμφωνα με την εταιρεία, παρέχεται σταθερή μηνιαία αμοιβή, ανεξαρτήτως πωλήσεων, σύμβαση αορίστου χρόνου και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη. Πληροφορίες: 211 9891913.

- Προσωπικό για απογευματινό ωράριο αναζητά η εταιρεία τηλεφωνικών πωλήσεων BestNet, για την ενίσχυση των κεντρικών γραφείων της στα Σεπόλια. Οι επιτυχόντες θα κληθούν να επικοινωνήσουν με τους υπάρχοντες, αλλά και να προσελκύσουν δυνητικούς πελάτες, με στόχο τη διερεύνηση αναγκών και τη στοχευμένη παρουσίαση υπηρεσιών internet, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Απαιτούνται επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες, και βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αποστολή βιογραφικών στο φαξ: 211 105 1787 υπόψη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …