Εν αναμονή των αποψινών προγραμματικών δηλώσεων Τσίπρα

cde1533d83ad9c6e85055506e20dcd76a549a9042277e01b9d1cccbe099303df

Στις 19:30, στην ολομέλεια της Βουλής με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις προγραμαμτικές του δηλώσεις, ξεκινά η λεγόμενη η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, με μοναδικό ομιλητή τον πρωθυπουργό, που θα ανοίξει την τριήμερη πολιτική διαδικασία, που τα μεσάνυχτα της Τετάρτης θα οδηγήσει στην ψήφο εμπιστοσύνης που θα ζητήσει από το κοινοβούλιο η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, αύριο Τρίτη και την Τετάρτη οι συνεδριάσεις της ολομέλειας συνεχίζονται με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τους υπουργούς, ενώ θα μιλήσουν και βουλευτές,

Πριν την ψήφο εμπιστοσύνης με φανερή ονομαστική ψηφοφορία, την Τετάρτη, θα προηγηθούν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών όλων των πτερύγων της Βουλής, οι οποίοι και τοποθετούνται επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και η τελευταία ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …