ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Τοπικό υποκατάστημα μεγάλης εταιρείας έχει 6 μήνες απλήρωτο το προσωπικό

erwthmatiko

Απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες παραμένουν εργαζόμενοι μεγάλης αλυσίδας με κατάστημα και στην Πάτρα, στο οποίο υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι σύντομα με το που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν και αυξηθεί η κίνηση των πελατών θα πληρωθούν.
Ωστόσο αν και στο χώρο επικρατεί το αδιαχώρητο ειδικά τα Σαββατοκύριακα, το προσωπικό στην Πάτρα παραμένει απλήρωτο, γιατί όπως ενημερώθηκε από την εταιρεία, πρώτα θα πληρωθούν προμηθευτές και άλλες εκκρεμότητες και κάποια στιγμή και αυτοί.
Και να σκεφτείτε ότι το εισιτήριο εισόδου στο συγκεκριμένο χώρο είναι πανάκριβο, όπως και το κύριο χαρακτηριστικό του προιόν, που προτιμούν όλοι όσοι με ή χωρίς γυαλιά, αποφασίζουν να ξεφύγουν στο «όνειρο» του αίσιου τέλους.

Προσεχώς νεότερα.....

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης για Καλλιάνο: Η εισαγωγή σε ΜΕΘ γίνεται με ιατρικά κριτήρια

Σέβομαι απολύτως τον πόνο κάθε συγγενούς για τον άνθρωπο του και κάθε γιου για τον …