Μην ανησυχείτε θα μας σώσει ο άλλος Αλέξης-Ο Μητρόπουλος και το νεό του κόμμα!!!

mitropoulos69_120496652
Προαναγγελία νέου κόμματος έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος στον ΣΚΑΪ, με βάση τον φορέα της ΕΝΥΠΕΚΚ. Παράλληλα, με την αποκάλυψη, κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι κατέστρεψε «ό,τι υπάρχει παραδοσιακά στο ασφαλιστικό σύστημα».

«Το δόγμα είναι όσο λιγότερη σύνταξη και όσο μικρότερο χρονικό διάστημα για σύνταξη. Θέλουν να μηδενίσουν την απόσταση από την έξοδο από το εργοστάσιο μέχρι τη σύνταξη» και πρόσθεσε, «θίγονται όλοι. Και οι σημερινοί συνταξιούχοι και οι επόμενοι συνταξιούχοι. Ακόμα κι αυτοί που έχουν θεμελιώσει. Πλήττονται οι απόκληροι των συντάξεων, όσοι εργάζονται με ελαστικές σχέσεις. Οι γυναίκες και οι νέοι θίγονται πιο πολύ. Οι μισοί δε θα βγουν στη σύνταξη και οι άλλοι μισοί με πολύ μικρή μείωση», όπως τόνισε, συμπληρώνοντας:

«Έρχονται κλιμακωτές μειώσεις 15-20% για να πιάσει η κυβέρνηση τους ποσοτικούς στόχους και του 2016 και θίγονται όλοι οι συνταξιούχοι».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Μετά τη Νίσυρο στην Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι του νησιού του μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις …