Τραγικό! 11χρονος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο 8χρονη για ένα κουτάβι

oplo1_396358507

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο WBIR TV επικαλούμενο τον τοπικό σερίφη, ένας 11χρονος στην κομητεία Τζέφερσον της Αλαμπάμα κατηγορείται ότι πυροβόλησε με κηνηγετικό όπλο και σκότωσε ένα οκτάχρονο κορίτσι που έμενε σε γειτονικό σπίτι.
Σύμφωνα με τον σερίφη Μπαντ ΜακΚόιγκ, ο δράστης είναι μαθητής της έκτης δημοτικού. Ο ανήλικος φέρεται να χρησιμοποίησε το όπλο του πατέρα του για να σκοτώσει το κορίτσι, το οποίο έμενε στο διπλανό σπίτι. Η οκτάχρονη βρέθηκε από άνδρες των τοπικών αστυνομικών αρχών πεσμένη στο πάτωμα και έφερε τραύμα στο στήθος. Διακομίστηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με τους γείτονες τα δύο παιδιά είχαν καυγαδίσει για ένα κουτάβι.
Δικαστήριο ανηλίκων απήγγειλε κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης σε βάρος του 11χρονου, ο οποίος και προφυλακίστηκε.Σήμερα είναι προγραμματισμένη η ακροαματική διαδικασία σχετικά με την κράτησή του. Για την ώρα, η έρευνα επικεντρώνεται στην ψυχική κατάσταση του ανήλικου και στο να διακριβωθεί αν πάσχει από κάποια ψυχική νόσο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας στον κασσελάκη για τα νησιά

Δαπανούνται ετησίως περί τα 36 εκατομμύρια ευρώ για την σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, αναφέρει …