ΔΕΗ: Πρόσληψη στον ΑΗΣ Χανίων

dei-proslipseis
Ο ΑΗΣ Χανίων ενδιαφέρεται για την πρόσληψη ενός (1) έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου εργάτη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60) ημερομισθίων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της μονάδας.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν την παραπάνω θέση να υποβάλλουν από 08/03/2015 έως και 16/10/2015 και από ώρα 09.00 έως 13.00 στα γραφεία του ΑΗΣ Χανίων, Περιοχή Ξυλοκαμάρα Νεροκούρου, την ειδική έντυπη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση η οποία διανέμεται από τη Γραμματεία της Μονάδας υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης :
• Εντοπιότητα
• Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος.
• Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης του αιτούντος (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του υποψη¬φίου κλπ.).
• Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ Α.Ε. εντός της τελευταίας τριετίας
• φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Σημείωση : Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησής τους στη ΔΕΗ Α.Ε.

www.dikaiologitika.gr

www.dikaiologitika.gr

www.dikaiologitika.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …