8 οι θέσεις εργασίας στην Κατερίνη

JOBS
Ανακοίνωση για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομίσθια, συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, που εδρεύει στην Κατερίνη.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1) Αίτηση (υπόδειγμα επισυνάπτεται στην παρούσα)
2) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας των δύο όψεων
3) Φωτοαντίγραφα του τίτλου σπουδών .Σε περίπτωση τίτλου σπουδών της αλλοδαπής ε¬πίσημη μετάφραση αυτού στην Ελληνική γλώσσα όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 ΠΔ 50/2001 και Ν 148/11914)
4) Φωτοαντίγραφο βεβαίωσης της αναλυτικής βαθμολογίας διπλώματος ή πτυχίου του
5) Βεβαίωση του Υπουργείου Πολιτισμού στην οποία αναγράφεται ο αριθμός διορισμού του ως καθηγητής στα αναγνωρισμένα όργανα.
6) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλι¬κού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση)
7) Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης
8) Βιογραφικό σημείωμα 9) Βεβαίωση προϋπηρεσίας
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στα γραφεία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης (Δ.Ω.Κ.), 16ης Οκτωβρίου 70, 60133 Κατερίνη με επισυναπτόμενα τα παραπάνω αναφε¬ρόμενα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία (10) ημερών, υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο τοπικές εφημερίδες του Δήμου Κατερίνης.
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στην γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Κατερίνης, 16ης Οκτωβρίου 70, 60133 Κατερίνη από 9.00 π.μ. έως 15.00μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες στα γρα¬φεία του Δημοτικού Ωδείου κα Τεκτονίδου Χαρούλα , τηλ. 2351021155
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ
Η επιλογή θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης προσωπικού, που συστήθηκε με απόφαση προέδρου.
Η πρόσληψη του διδακτικού προσωπικού κατά ειδικότητα θα πραγματοποιηθεί μετά από απόφαση Δ.Σ. του Ωδείου
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …