Tο ενιαίο μισθολόγιο οδήγησε στα δικαστήρια το προσωπικό της ΕΑΒ

ΕΑΒ
Δικαστικά κινήθηκαν για να βρουν λύση στις αντιδράσεις τους για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, εργαζόμενοι της ΕΑΒ, που περιμένουν την σήμερα την εκδίκαση της υπόθεσής τους από  τα δικαστήρια της Χαλκίδας, όπου εκδικάζεται η έφεση που έκαναν, ελπίζοντας να δικαιωθούν ως προς τις μεγάλες μειώσεις των μισθών τους.
Σε ανακοίνωσή του Εργατικό Κέντρο της Εύβοιας, αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας καλεί όλα τα Σωματεία της δύναμής του να δείξουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΑΒ. Έπειτα και από αίτημα του Εργατικού Κέντρου Θήβας, το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, θα συμμετάσχει, ως ένδειξη συμπαράστασης, στην κινητοποίηση που κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ σήμερα στα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπου εκδικάζεται η έφεσή τους, μαζί με το Σωματείο εργαζομένων ενάντια στην εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου που έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια μείωση μισθών τους και αφού είχε προηγηθεί άλλη τεράστια μείωση από μνημονιακούς (αντισυνταγματικούς) Νόμους. Καλούμε όλα τα Σωματεία της δύναμής μας να δείξουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΑΒ. Με ενότητα και αλληλεγγύη θα νικήσουμε».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …