Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης:3 προσλήψεις συμβασιούχων

θεσεις-εργασίας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού τριών (3) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, για την κάλυψη κατεπειγουσών εκτάκτων και εποχικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Θα προσληφθεί για δύο μήνες προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: ΔΕ Χειριστών Ισοπεδωτή (Γκρέιντερ) 1, ΔΕ Χειριστών Εκσκαφέα-Φορτωτή 1, ΥΕ Εργατών 1.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο υποψήφιος, μαζί με την αίτηση, στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά του στοιχεία, ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο Α.Μ.ΙΚΑ του υποψηφίου, υποβάλλει:

-φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας

-πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αναζητείται αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία) –φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών (αν πρόκειται για τίτλο σπουδών της αλλοδαπής, πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένος).

-Υπεύθυνη Δήλωση Ν.1599/1986 ότι δεν έχει κώλυμα κατά ο άρθρο 8 του Ν. 3528/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)

–Υπεύθυνη Δήλωση Ν.1599/1986 ότι δεν έχει απασχοληθεί στον φορέα μέσα στο 12μηνο.

Επιπλέον οι υποψήφιοι χειριστές μηχανημάτων έργου υποβάλλουν και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

-φωτοαντίγραφο της σχετικής άδειας χειρισμού του μηχανήματος έργου

-φωτοαντίγραφο της σχετικής άδειας οδήγησης

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Διοικητήριο 67100 Ξάνθη) 2ος όροφος γραφ. 226 (τηλ. 2541350154), επί πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και ώρες, αρχής γενομένης από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης στις εφημερίδες. Περίληψη της ανακοίνωσης αυτής να δημοσιευθεί σε δύο (2) τοπικές ημερήσιες εφημερίδες και ολόκληρη η ανακοίνωση να αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (www.pamth.gov.gr) και της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (www.pexanthis. eu & www.xanthi.gr) και στο Διαδίκτυο (Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Άνοδος 0,46%, στα 77 εκατ. ευρώ ο τζίρος

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.464,39 μονάδες Με άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών …