Έξω φρενών η Πρόεδρος του Συλλόγου Καθαριστριών Πάτρας με το ΚΚΕ - Έκθετα τα τοπικά στελέχη απέναντι στην ηγεσία του κόμματος για τις αυθαίρετες πράξεις τους

σχολικες-καθαριστριες-Πάτρα-DSC_3549

Με μια δήλωση κόλαφο για το ΚΚΕ, η Χριστίνα Διδάχου - πρόεδρος του Συλλόγου Καθαριστριών Πάτρας, εκθέτει τα τοπικά στελέχη και ειδικά ορισμένα που κατοικοεδρεύουν στην οδό Μαιζώνος, δηλώνοντας ότι ουδεμία σχέση έχει με τον πολιτικό χώρο του ΚΚΕ. Μάλιστα με ενυπόγραφη δήλωσή της, υπό τον τίτλο "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", ισχυρίζεται ότι  η σχετική ανακοίνωση που την συμπεριελάμβανε προεκλογικά στη λίστα με τους υποστηρικτές του κόμματος, δεν είχε τη δική της συναίνεση.

Μετά από αυτή την δημόσια δήλωση, κάποια τοπικά στελέχη (προς Μαιζώνος μεριά), θα πρέπει να "ανησυχούν" ιδιαίτερα, καθώς έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα απέναντι στην ηγεσία του κόμματος...

Φαίνεται ότι στην προσπάθειά τους να πλειοδοτήσουν προεκλογικά στη συλλογή υπογραφών με υποστηρικτές του κόμματος, έβαλαν στις λίστες..."τη μάνα τους και τον πατέρα τους", θεωρώντας δεδομένη ακόμα και την πρόεδρο του Συλλόγου Καθαριστριών Πάτρας, η οποία είναι τοις πάση γνωστό ότι ανήκει σε διαφορετικό πολιτικό χώρο από εκείνον του ΚΚΕ.

Γνωστά συνδικαλιστικά στελέχη της Πάτρας, σε επικοινωνία που είχε μαζί τους για το θέμα το ERGASIANEWS, καταδικάζουν το περιστατικό και καταγγέλλουν το ΚΚΕ για "επιχείρηση" εκδουλεύσεων και για "..βρώμικο παιχνίδι ελέγχου σωματείων και συνδικαλιστών της πόλης με όχημα τις εξουσίες του Δήμου".12086756_949056621821928_773352072_n (1) (2)

Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση της Χριστίνας Διδάχου:

"ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Με αφορμή τις ανακοινώσεις του 902.gr και του dete.gr, όπου έπεσε στην αντίληψή μου πολύ μετά από τις 16/9/2015,  την ημερομηνία δημοσίευσής τους, στις οποίες αναφέρεται ότι στηρίζω το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος ΚΚΕ, δηλώνω ότι δεν έγιναν οι ανακοινώσεις αυτές με τη δική μου συναίνεση, διότι ουδεμία σχέση έχω προσωπικά με τον πολιτικό χώρο του ΚΚΕ.
Επίσης, δηλώνω ότι ο Σύλλογος Καθαριστριών και Καθαριστών Πατρών, όπου φέρω την ιδιότητα της Πρόεδρου, δεν παρατάσσεται πίσω από κόμματα, διατηρεί την αυτονομία του και την ακηδεμόνευτη συνδικαλιστική του δράση, προς όφελος των εργαζομένων.

Η Πρόεδρος
Συλλόγου Καθαριστριών και Καθαριστών Πατρών

Χριστίνα Διδάχου"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επίδομα μητρότητας 830 ευρώ. Σε λειτουργία η πλατφόρμα αιτήσεων

Αιτήσεις για επίδομα μητρότητας 830 ευρώ σε μη μισθωτές μητέρες. Την Τετάρτη  Απριλίου 2024 ενεργοποιείται …