Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου από τη Δευτέρα

siragga-artemisiou-620x320

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στη σήραγγα Αρτεμισίου θα τεθούν σε ισχύ τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 16 του μηνός στην Ε.Ο. Κορίνθου – Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και τα λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον κλάδο της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα, από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας η καθεμία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …