Μετά τους αποκλεισμούς των ΔΟΥ, οι αποκλεισμοί δρόμων από τους αγρότες

trakter1

Σε πανελλήνια σύσκεψη, προκειμένου να στήσουν «ισχυρό μπλόκο στην φοροεπιδρομή της κυβέρνησης» καλεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου τους αγρότες η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, καλούνται όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι, οι ομοσπονδίες, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, να πάρουν μαζικά μέρος στην σύσκεψη, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις «για την οργάνωση πανελλαδικών αγροτικών κινητοποιήσεων ενάντια στην αντιαγροτική πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης».
Επίσης, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, στρέφεται κατά της «Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων» η οποία συνεδριάζει την ερχόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην Νίκαια, και η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «υπηρετεί τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλοαγροτών και, επί της ουσίας, συνδράμει την κυβέρνηση στη νέα επίθεση κατά των μικρομεσαίων αγροτών». Μ. Αποστολοπούλου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …