Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για απόφοιτους στο Unilever

Karel-Raymakers_tcm164-334782

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας μεγαλώνουν σε ένα διαχειριστή σε 3 χρόνια (αν την απόδοσή σας είναι μέχρι πρότυπο), μέσα από το πρακτικό υλικό εκμάθησης, παράλληλα με την παγκοσμίου επιπέδου εμπειρογνώμονες.

Θα αναπτύξουν δεξιότητες σας μεμονωμένα ηγεσία δουλεύοντας σε ζωντανά έργα και εναλλαγών επιχείρηση που σας προσφέρουν όλα την εμπειρία θα πρέπει να ετοιμαστεί για σας πρώτο διαχειριστικό ρόλο.

Θα καλύπτουν τουλάχιστον τρεις τοποθετήσεις εμπειρία σε βασικούς τομείς της μία από τις ακόλουθες λειτουργίες: εφοδιασμού αλυσίδα διαχείρισης έρευνα & ανάπτυξη οικονομική διαχείριση μάρκετινγκ πελάτη διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού επιχειρήσεων & τεχνολογία θα έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσει επαγγελματική και προσωπική τους στόχους σας και να αναπτύξετε τον εαυτό σας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Θα μπορούσε να βασιστεί σε διαφορετικές επιχειρηματικές μονάδες σε όλη την Ευρώπη και θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι για όπου σας βασίζονται κατά τη διάρκεια του χρόνου σας σχετικά με το καθεστώς.

Ημερομηνία λήξης: 16-11-2015

Διαβάστε περισσότερα εδω

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ιερώνυμου: Βήματα επαναπροσέγγισης για να πέσουν οι τόνοι

Στο Μέγαρο Μαξίμου υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με αφορμή το …