ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας: 4 εξωτερικοί συνεργάτες

jobjob

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι ύστερα από την αριθμ. 184/16/7-10-2015 απόφαση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών, θα προσλάβει τέσσερις εξωτερικούς συνεργάτες, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Αναδιοργάνωση του συστήματος παρακολούθησης και αποτίμησης του οικονομικού και φυσικού αντικειμένου των ερευνητικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων που υλοποιούνται από τον Ειδικό Λογαριασμό», σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4Γ περιπτ.β του αρθ.7 της ΚΥΑ 679/1996 και της παρ.23 του αρθ.2 του Ν.2621/98 όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παρ.2 του αρθ.14 του Ν.3369/2005 και συγκεκριμένα:

  1.  Ένα Συνεργάτη ειδικότητας ΔΕ Τεχνικός Διαχείρισης Συστημάτων και παροχής υπηρεσιών internet-intranet για την τεχνική υποστήριξη της Επιτροπής Ερευνών.
  2. Ένα Συνεργάτη ειδικότητας Π.Ε ή Τ.Ε Διοικητικού-Οικονομικού για την παρακολούθηση του φυσικού αντικειμένου και την τεχνική υποστήριξη του έργου.
  3.  Ένα Συνεργάτη ειδικότητας Π.Ε ή Τ.Ε Διοικητικού-Οικονομικού για την παρακολούθηση του φυσικού αντικειμένου και την τεχνική υποστήριξη του έργου.
  4.  Ένα Συνεργάτη ειδικότητας Π.Ε ή Τ.Ε Διοικητικού-Οικονομικού για την παρακολούθηση του φυσικού αντικειμένου και την τεχνική υποστήριξη του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στην Επιτροπή Ερευνών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Τέρμα Μαγνησίας, Τ.Κ. 62124, Σέρρες (Κτίριο Διοίκησης), μέσα σε δέκα ημερολογιακές (10) ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης (7/10/2015) της παρούσης δηλαδή έως 16-10-2015 και ώρα 14.00,τα παρακάτω :

(α) Αίτηση.

(β) Υπεύθυνη δήλωση ότι εφ’ όσον επιλεγούν θα είναι σε θέση σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης να εκτελούν το έργο στην έδρα του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σύμφωνα με τις σχετικές υποδείξεις του Επιστημονικώς Υπευθύνου του έργου.

(γ) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα σε τρία (3) αντίτυπα, όπου θα αναγράφονται οι σπουδές, η επαγγελματική εμπειρία καθώς και πρόσθετα στοιχεία σχετικά με την υποψηφιότητά τους.

(δ) Επικυρωμένοι τίτλοι σπουδών (εφόσον ο τίτλος σπουδών είναι της αλλοδαπής απαιτείται και αντίστοιχη ισοτιμία) και παραστατικών επαγγελματικής εμπειρίας.

(ε) Κάθε άλλο πρόσθετο παραστατικό, που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία, που αναφέρονται στο βιογραφικό και που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητα των υποψηφίων.

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από στο τηλέφωνο: 23210- 49168.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …