Άνω των 1500 οι αιτήσεις για τις 53 προσλήψεις στο Δήμο Πάτρας(VIDEO)

4601501952

Θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις 1500 οι αιτήσεις για τις 53 θέσεις οκτάμηνης σύμβασης στο Δήμο Πατρέων, αφού μέχρι το βράδυ της Πέμπτης έγιναν δεκτές οι αιτήσεις με συστημένη επιστολή μέσω ταχυδρομείου, ενώ  στο δήμο η κατάθεση στο αρμόδιο γραφείο ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι και οι αιτήσεις άγγιξαν τις 1.500.

«Το πόσο μεγάλη είναι η ανέχεια φαίνεται από το ότι πολλοί από τους ενδιαφερόμενους επισκέφθηκαν δημοτικούς παράγοντες περιγράφοντας τα οικονομικά προβλήματα επιβίωσης τους και ζήτησαν βοήθεια για αν προσληφθούν, αλλά τους εξηγούσαμε ότι οι προσλήψεις θα γίνουν με μοριοδότηση μέσω του ΑΣΕΠ και θα προσληφθούν όσοι με το νόμο το δικαιούνται», δήλωσε στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου, ο αντιδήμαρχος διοίκησης Διονύσης Πλέσσας.

Πρόκειται για θέσεις τις οποίες οικονομικά καλύπτουν οι Πατρινοί μέσω των ανταποδοτικών τελών, γι αυτό οι 53 προσλήψεις αφορούν στους τομείς της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …