Κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο-Καταιγίδες και επιφυλακή υπηρεσιών

images

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτίους ανέμους.

Αναλυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, την Κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο. Από το βράδυ όμως και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις  7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ, το Σάββατο στο Ιόνιο και την Κυριακή στο Αιγαίο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …